Kokend Waterkraan Monteurs

de witgoed monteurs van de witgoed brigade altijd bij u in de buurt

 

Op zoek naar een witgoed monteur? Even googelen levert al snel resultaat op. Er zijn diverse bedrijven die graag een witgoed monteur sturen om bijvoorbeeld je defecte wasmachine of vaatwasser te repareren. Vind je door te googelen de website Witgoed Brigade? Dan moet je zeker op deze website kijken. Je weet dan zeker dat je defecte wasmachine of vaatwasser vakkundig wordt gerepareerd.

De gecertificeerde witgoed monteurs van de Witgoed Brigade

Een defecte wasmachine, vaatwasser of wasdroger? De bij de Witgoed Brigade aangesloten monteurs hebben ervaring met het repareren van alle bekende merken witgoed. Deze snelle en goede monteurs leveren snelle en goede reparatieservice door heel Nederland. Uiteraard zijn deze witgoed monteurs gecertificeerd. Het zijn vakmannen die allemaal door het bedrijf zijn gescreend. Doorgaans zijn de monteurs aangesloten bij de UNETO-VNI. Alle monteurs repareren conform de door de UNETO-VNI bepaalde normen. Klanten van de Witgoed Brigade zijn dus 100% verzekerd van een vakkundige reparatie. Alle onderdelen worden gegarandeerd op de juiste wijze gemonteerd.

Het heldere tarief van onze witgoed monteurs

Wat kost de reparatie. Wat zijn de voorrijkosten? Zijn er verborgen kosten? Het zijn allemaal vragen die klanten stellen. De Witgoed Brigade geeft zijn klanten zekerheid. Er wordt gewerkt met een all-in tarief. Er zijn geen verborgen kosten. De witgoed monteur maakt een duidelijke prijsopgave van de reparatie. Voor te vervagen onderdelen wordt geen te hoge bedragen in rekening gebracht. Klanten van de Witgoed Brigade worden dus niet verrast door een onverwachte hoge rekening. Er zijn ongetwijfeld reparateurs die een lager tarief in rekening brengen. Pas op! Deze bedrijven komen achteraf niet zelden met een onverwachte hoge rekening voor de werkzaamheden die ze hebben verricht. Klanten van ons bedrijf weten zeker dat ze eerlijk en goed worden behandeld.

Onze witgoedmonteurs verrichten ook spoedreparaties

Kun je de defecte wasmachine of droger geen dag missen? De bij de Witgoed Brigade aangesloten monteurs verrichten desgewenst ook spoedreparaties. Je kunt een spoedreparatie vermelden in het aanvraagformulier voor een reparatie. Dit formulier verschijnt in beeld als je klikt op Reparatie Aanvragen. Een spoedreparatie is overigens niet altijd een reparatie op de dag van aanmelding. Het is een reparatie binnen 24 uur. Voor deze spoedservice wordt een bescheiden eigen bijdrage gevraagd.

De Witgoed Brigade doet het anders

Waarom is de Witgoed Brigade opgericht? Om het anders en beter te doen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat de serviceverlening voor reparaties nog sneller, beter en vriendelijker kan. Wanner is het bedrijf tevreden? Als al hun klanten happy zijn. Goede service en klanttevredenheid is de prioriteit van dit bedrijf. De klanten van het bedrijf zijn doorgaans tevreden. Ze beoordelen het bedrijf met een gemiddelde van 8,2. Dat is mede te danken aan de vriendelijkheid, het vakmanschap en de ervaring van de 70 bij het bedrijf aangesloten witgoed monteurs. Kies jij ook voor een witgoed reparatie door een bij dit bedrijf aangesloten monteur? Kijk vandaag nog op de website van Witgoed Brigade.